Att leva och verka till 100%

Titel: Att leva och verka till 100%
Författare: Stephen R Covey
Förlag: Svenska Dagbladet
ISBN: 91-7738-233-1

Om jag endast fick överlämna en bok till en person som är intresserad av personlig utveckling skulle det bli denna – Att leva och verka till 100% eller som den heter på engelska ”The 7 Habits of Highly Effective People”. Kanske mer känd som ”The Seven Habits” men där den svenske förläggaren förmodligen hade lite problem med ordet ”Effective”.

Den börjar bli till åren – 1989 – men kommer garanterat bli en klassiker en lång tid framöver. Och detta med all rätt. Stephen Covey är en mycket klok och vis människa som har satt ner sina tankar och livserfarenheter på pränt. Från början var han en universitetslektor men valde efter många år att ge sig ut i näringslivet. Och det skall företagen idag vara tacksamma för. Över 100 av företagen på Fortunes 500-lista anlitar idag Stephen Covey.

Stephen varvar sina ”sju vanor” med stor klokhet och många exempel. Det gör boken lättläst och inspirerande. Läs den, lev den för att sedan ge den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.