Jag har påbörjat ett bokprojekt

Arbetsnamnet lyder än så länge ”Bryt upp innan du bryter ihop” eller ”Istället för att gå in i väggen”. Det handlar om livs levande människor som har gjort eller gör det de tror på. Som är dedikerade. Personer som har kommit underfund med vad de är bra på. Vad de brinner för. Som är klara över vad deras syfte är här i livet. Jag vill komma i kontakt med sådana människor. Både okända och kända. Boken kommer bli i intervjuform och skall bli en inspirationskälla för alla som fortfarande famlar och inte vet vad de skall göra av sina liv.

Om du känner någon, eller om du är en av dessa, tag kontakt med mig.
Maila mig på: info@rolfhedmanmentor.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.