Tack

I den här delen av världen finns det risk att vi tar allt för givet. Vi vrider på kranen och ut kommer vatten. När maten är slut åker vi handlar. När vi går och lägger oss har vi tak över huvudet. Självklarheter för många men inte för alla. Men uppskattar vi det vi har?

Att visa uppskattning och tacksamhet tror jag är bland det viktigaste vi kan göra. Många har blivit vittne till hur ens liv har förändrats på ett ögonblick. En tsunami, ett jordskred, sjukdomar, olyckor, våldsdåd. Listan kan göras lång. Och att då få uppleva en dag när allt bara fungerar och jag mår bra – då finns det all anledning att visa sin uppskattning. För mig finns det ett enkelt ord – Tack. Du kan säga det tyst. Du kan säga det högt. Och du kan säga det hur många gånger som helst under en dag. För det finns mycket att vara tacksam för. Eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.