Quizkonfyst

I söndags hade jag ett telefonsamtal med min dotter Emma. Hon jobbar inom PR och mode i Oslo. Jag frågade om hon ville spela Quizkampen – min nuvarande drog. Efter ett par dagar spelade jag mot två Emma, ”Emma8409” och ”Emmahedman”. Konstigt, tänkte jag. Har hon två avatarer registrerade? Emma är född i september 1984 och heter Hedman i efternamn.

Vi spelade på och chattade emellanåt. Jag vann ett par spel och jag försökte uppmuntra henne. Efter några spel frågade jag henne varför hon spelade med två täckmantlar. – Vadå, två? blev svaret. Själv fattade jag ingenting. Fotograferade våra chatt-konversationer och skickade dem som SMS.

Då klarnade det – efter ett tag. Det jag trodde var min dotter, var det inte. ”Emmahedman” var någon annan. Vem vet jag inte. ”Emma8409” var ”min” Emma. Vad är sannolikheten? Men med 1,4 miljoner svenskar spelandes Quizkampen kanske det inte är så konstigt.

Det bästa är dock att ”Emmahedman” har jag vunnit över 4 gånger medan ”Emma8409”, the real thing, – är det väldigt jämnt, 3 oavgjorda och varsin vinst.

Spelar du? Om inte – börja inte!

Ps. Själv heter jag ”Rolfhugo” och är gammal Casinodirektör.

En kommentar till Quizkonfyst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.