Istället för avveckling

– Den som inte hänger med i utvecklingen kommer inte klara sig, sade Johan Dennelind, ny vd på Telia Sonera. Och då menade han naturligtvis företag i telekombranschen men faktum är att det gäller alla företag, alla organisationer och inte minst alla människor.

Utveckling är ju en livsnerv – motsatsen är ju stillastående. Tänk dig ett vattendrag som inte har någon cirkulation – det är en död organism. Samma gäller ett företag – det blir i alla fall inte långvarigt. Det räcker om jag nämner Kodak eller Nokias mobildivision som Johan hade i åtanke när han uttalade sig igår.

Att varje dag ställa sig frågan: Hur kan vi bli bättre, mer effektiva? Hur kan vi skapa nya produkter som skapar mer värde för marknaden?  Hur kan vi utveckla den här produkten så att den blir ännu bättre? Att aldrig stå still, att ständigt ifrågasätta vårt arbete och våra prestationer –  att göra det där lilla extra. Det är vad det handlar om. Varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.